fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Víz- és csatorna szerelés

Árak+36205885235

Vízszerelés Budapesten, ahogy mi végezzük:

  • Vízbekötés aknáról új építésű ingatlanok esetén
  • Belső vízhálózat kiépítése, szerelése, felújítása
  • Fűtésrendszerek vízellátásának bekötése

A víz és csatorna szerelések során igyekszünk korszerű megoldásokat alkalmazni a megrendelőink igényeinek megfelelően. Egy épület víz-szerelésének kivitelezése általában már az alapozási időszakban elkezdődik. Hiszen legtöbbször már az alapozásba el kell helyezni a vízcsövek bevezetéséhez szükséges nyílásokat, illetve a telekre bekötött aknáról el kell vezetni a vizet az épületig.

Vízszerelés, ahogy mi végezzük:

 A vízszerelési munkákat több éves tapasztalattal, magas szakmai felkészültséggel minőségi anyagok felhasználásával végezzük. A vizesblokkok komplett felújítási vagy kivitelezési munkáira mindig helyszíni felmérés alapján adunk árat.

Szaniterek felszerelése:

Fürdőszoba, és WC szaniterekből a svájci GEBERIT szerelési rendszereit javasoljuk. Egyedi kedvezményeink révén biztosítunk megfizethető minőséget ügyfeleinknek.
Csaptelepekből, elzáró szerelvényekből a MOFÉM, Hansa, Grohe termékeket ajánljuk. A kiemelkedő jótállási időszak hosszútávon pénztárcakímélő és megbízhatóságot eredményez. Természetesen más termékek is felszerelhetők, de érdemes ebben az esetben is a minőséget választani.

Csőtörés javítás Budapest területén:

Az elöregedett csövek a kötéseknél idővel elkezdik átereszteni a vizet, felületükön a korrózió hatására repedések, lyukak alakulnak ki. A kifolyt víz a falakon egyre nagyobb felületen okozhat vizesedést, a födémen átfolyva pedig az alsó szint plafonját is eláztathatja.

Mikor gyanakodjunk csőtörésre?

Gyanakodjunk, ha elkezd emelkedni a vízszámla, épületen belül hirtelen megjelenő nedves falfoltok. Hogyha elzárjuk az összes csapot, de a vízórán található kis mutató továbbra is forog, akkor valószínű, hogy csőtöréssel van dolgunk. A központi fűtési rendszerek esetében a kazán elveszíti a nyomást, a fűtési körben a keringetett vizet rendszeresen után kell tölteni. Csatorna esetén a folyamatos kellemetlen csatornaszag jelezheti a csőtörést.

Csatornaszerelés Budapesten:

A csatornaszerelés szintén az építkezéssel egy időben, annak folyamatában történik. Az aljzatbetonba kerülnek a kivezető csövek, melyeket később rákötünk a külső csatornavezetékre, vagy igény szerint az emésztőre.

 

Amit vállalunk:

  • Új csatornarendszerek építése, bekötése
  • meglévő csatornahálózat felújítása