fbpx
+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Mide klíma

Mide klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235

Mide klíma szerelés

Midea klímaberendezések

Az 1968-ban alapított kínai cég mára a világ egyik legnagyobb klímagyártó vállalatává nőtte ki magát. A klímatechnika globális fejlődéséhez a vállalat nagy mértékben hozzájárult az elmúlt több mint 50 év során úgy az energiahatékonyság, mint a fenntarthatóság terén.

A Midea 17 kínai és 12 Kínán kívüli gyártóközponttal rendelkezik. Az általa gyártott termékek mára már több, mint 200 országban vannak jelen. A vállalatcsoport célkitűzése a fenntartható gyártás lépésről-lépésre történő megvalósítása. Ezt a célt elérendő minden évben a teljes árbevétel több mint két százalékát kutatás-fejlesztésre fordítja. A legfontosabb azonban a hatékony gyártás kialakítása, ami a fenntarthatóság egyik alappillérét jelenti. A digitalizáció vállalaton belüli bevezetésére való törekvés elősegíti a költség- és energiahatékonyabb termelést.

A Midea klímaberendezések nemcsak csúcstechnológiás eszközök, hanem a letisztult formatervezésnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően igazi dizájnelemek.

A Midea kültéri egységei speciális X-struktúrájú kültéri burkolattal vannak ellátva a zajcsökkentés érdekében. Ezenfelül korrózióálló bevonattal is rendelkeznek, és a beltéri egységhez hasonlóan ezeket is letisztult dizájn jellemzi.

Midea All Easy Pro

A gyártó egyik leggyorsabban telepíthető és legkönnyebben szervizelhető klímaberendezése. A felhasználóbarát szűrőberendezésnek köszönhetően tisztítása nagyon könnyű. A nagy sűrűségű szűrő biztosítja, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok ne szaporodjanak el a klimatizált helyiségben. A berendezés energiatakarékosan üzemel, és gyors hűtést tesz lehetővé. A beépített Wi-Fi vezérlés lehetővé teszi, hogy távolról is irányítható legyen. Ehhez mindössze folyamatos internetkapcsolatra, egy routerre és a Play Áruház-ból, vagy az Appstore-ból letölthető “Midea Air” applikációra van szükség. Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, és hűtés üzemmódban 30 perc távollét után a készülék visszaszabályoz, valamint automatikusan csökkenti a frekvenciát, illetve a teljesítményt, annak érdekében, hogy energiát takarítson meg.

Midea BreezeleSS+

Ez a klíma az első a világon, amely perforált, dupla terelőlapos megoldást tartalmaz. A készülék teljesen új hűtési élményt nyújt, teljesen új fűtési technológiával, és a legenergiatakarékosabb modellek közé sorolható. A gyorshűtés funkciónak köszönhetően akár 6 másodperc alatt képes a hűtésre. A 360°-os hűtés az oldalsó S-alakú kialakításnak köszönhetően lehetővé teszi azt, hogy a készülék ne csak az első légterelőkön, hanem a jobb és a bal oldalon található speciálisan erre a célra kialakított S-alakú idomokon keresztül is bejuttassa a klimatizálni kívánt helyiségbe a friss, hűvös vagy meleg levegőt. A légterelő lapátokat úgy alakították ki, hogy a légáramot minden irányba mozgó apró, hűvös, de lágy légárammá alakítsa. A klímaberendezés télen akár -25°C külső hőmérsékletig képes fűteni. A beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi a távoli elérést.

Midea Oasis Plus

Igazi csúcstechnológiás készülék. Az Inverter Quattro™ magas frekvenciájú kompresszortechnológia lehetővé teszi rögtön a bekapcsolás után az azonnali hűtést vagy fűtést. A rendkívül magas hűtési képességen felül, -30°C külső hőmérsékletig képes az akadálymentes fűtésre is. A klímaberendezés Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható. A készülék számos kényelmi funkcióval rendelkezik. Az energiahatékonyságot több funkció is elősegíti. Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, és hűtés üzemmódban 30 perc távollét után a készülék visszaszabályoz, és automatikusan lecsökkenti a frekvenciát, illetve a teljesítményt, annak érdekében, hogy energiát takarítson meg. Az öntisztító, nagy sűrűségű szűrő megakadályozza a hőcserélőre és a levegőszűrőre kerülő gombák és baktériumok elszaporodását. Ennek köszönhetően frissebb és tisztább lesz a klimatizált helyiség levegője.

Midea Xtreme Save

Ez a klímaberendezés páratlan energiamegtakarításra képes a precíziós szabályzó algoritmusnak köszönhetően. Az iECO mód használata egész éjszaka energiatakarékos működést tesz lehetővé. Az Eco funkció hűtés üzemmódban a klíma teljesítményét 25%-kal visszaszabályozza. A beépített Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható a berendezés. Speciális korrózióálló védelmet nyújt a hőcserélő Golden Fin bevonata. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket egy központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.

Xtreme Save Pro

Ez a klímaberendezés rendkívül gyors hűtést tesz lehetővé. Nyári hőségben 90 másodperc alatt képes arra, hogy 17°C legyen a kifújt levegő. A berendezés ellenáll a feszültségingadozásnak. Környezetbarát és vegyszermentes UV-fény fertőtlenítő funkcióval rendelkezik, amely elpusztítja a legkisebb mikroorganizmusokat is. A beépített Wi-Fi vezérléssel távolról is irányítható a készülék. Speciális korrózióálló védelmet nyújt a hőcserélő Golden Fin bevonata. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket egy központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.

 

Amennyiben aktuálissá válik a klíma telepítés, klíma szerelés vagy klíma karbantartás keresse fel klímaszerelő szakembereinket. Tudunk segíteni természetesen a klímaberendezések beszerzésében is. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Midea Katalógus

PDF dokumentum

Midea All Easy Pro

Wifi, alvás funkció, turbó funkció, csepptálca fűtés,ionizátor, karterfűtés, 2 irányú csőcsatlakozó, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, ECO mód, időzítő funkció, 8 0C temperálás, öntisztítás, hűtőközeg szivárgás érzékelő, alacsony hűtőközeg érzékelés, follow Me funkció, kültéri önportalanító funkció, golden Fin hőcserélő bevonat, intelligens szem funkció

Mide All Easy Pro MEX-09-SP 2,6 kW 339 030 Ft

Midea All Easy Pro MEX-12-SP 3,5 kW 358 140 Ft

Midea All Easy Pro MEX-18-SP 5,3 kW 467 360 Ft

Midea All Easy Pro MEX-24-SP 7,1 kW 604 520 Ft

Midea BreezeleSS+

Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés, rozsdaálló kültéri burkolat, lágy légáram, karterfűtés, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, öntisztítás, alacsony hűtőközeg érzékelés, ECO mód, automatikus hibadiagnosztikai funkció, 8 0C temperálás, golden Fin hőcserélő bevonat, páratartalom ellenőrzés

Midea Breezeless+ MSFAAU-09HRFN8 2,6 kW 388 620 Ft

Midea Breezeless+ MSFAAU-12HRFN8 3,5 kW 410 210 Ft

Midea Oasis Plus

Fűtés – 300C ig, Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés, 1 W készenléti üzemmód, karter fűtés, intelligens szem, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, ECO mód, időzítő, 8 0C temperálás, öntisztító, lamella memória funkció, hűtőközeg szivárgás érzékelő, follow Me funkció, kültéri önportalanító funkció, ionizátor, golden Fin hőcserélő bevonat

Midea Oasis Plus MOP-09-SP 2,6 kW 452 120 Ft

Midea Oasis Plus MOP-12-SP 3,5 kW 464 820 Ft

Midea Xtreme Save

Wifi, alvás funkció, turbó funkció, csepptálca fűtés, 1 W készenléti üzemmód, 8 0C temperálás, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, lágy légáram, lamella memória funkció, ECO mód, hűtőközeg szivárgás érzékelő, golden Fin hőcserélő bevonat, follow Me funkció

Midea Xtreme Save MG2X-09-SP 2,6 kW 266 700 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-12-SP 3,5 kW 281 940 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-18-SP 5,3 kW 434 340 Ft

Midea Xtreme Save MG2X-24-SP 7,1 kW 571 500 Ft

Xtreme Save Pro

UV fény fertőtlenítő funkció, Wifi, alvás mód, turbó fokozat, csepptálca fűtés,1 W készenléti üzemmód, 8 0C temperálás, 4 irányú légterelés, automatikus újraindulás, időzítő funkció, lágy légáram, lamella memória funkció, ECO mód, hűtőközeg szivárgás érzékelő, golden Fin hőcserélő bevonat, follow Me funkció

Xtreme Save Pro MGP2X-09-SP 2,6 kW 316 230 Ft

Xtreme Save Pro MGP2X-12-SP 3,5 kW 327 660 Ft

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Midea klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Midea klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!