+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Fujitsu klíma

Fujitsu klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235

Fujitsu klíma

A Fujitsu klímák világhírűen elismertek, magas minőségükkel, a legalacsonyabb meghibásodási arányukkal (0,1%). A legkorszerűbb technikát alkalmazzák, környezettudatos szemléletükkel a legkeresettebb klíma márkák közé tartoznak. Széles modell választékkal rendelkeznek és a berendezéseik esztétikai megjelenése szép, méltán nyerte el a Red Dot Design díjat. Kínálatukban multi split oldalfali beltéri és kültéri egységű klímákat, parapetes, mennyezeti, és kazettás beltéri klímákat, oldalfali mono split klímákat, légcsatornás mono split klímákat talál.

Az otthoni készülékektől kezdve a apróbb kirendeltségeken át, a gigantikus vállalkozások által használt léghűtő rendszerekig, a Fujitsu klíma mindenhol jól teljesít, hiszen minden egyes ügyfél számára a megbízhatóság a legfontosabb. A Fujitsu pontosan ezt kínálja mindannyiunk számára. Nagyszerű gépeik mellett a szerkezetek ár-érték aránya is a legjobbak közé emeli a márkát, mindezt úgy, hogy a választható típusok száma igen nagy. A kiváló minőség mögött a részletek csúcstechnológiája áll: a Fujitsu által alkotott klímák haladnak a korral, a korszerűsítések közben így folyamatosan fejlesztenek.

A sokrétű technikai eredmények ellenére a szerkezetek installálhatósága hihetetlenül egyszerű és könnyű. A klasszikusnak mondható berendezések mellett a mennyezetre szerelhető klímák, melyek nagyon is előnyösek kisebb helyiségekben helymegtakarítás céljából, illetve az úgynevezett split rendszerű termékek is kaphatóak, melyek több helyiségben is képesek az óhajtott hőfokot szolgáltatni.

A Fujitsu klíma védjegy az időtállósban isás, mert gyártókkal szemben a meghibásodások száma jóval elenyészőbb. A legnagyobb kánikulában is biztosak lehetünk abban, hogy klímaberendezéseik nem hagynak cserben. A Fujitsu ezt azzal is próbálja igazolni, hogy a világon szinte egyedüliként akár 10 év garanciát is vállal termékeire.

A klímaberendezésekkel szemben napjainkban nem csak a vásárlók igények nőnek, hanem az Európai Unió előírásai is egyre szigorúbbak. Ez mindenek előtt a felhasznált energia mennyiségére terjed ki, a hatékonyság rendkívül fontos lett, valamint elvárás még, hogy az egészségünkre ne legyenek károsak A Fujitsu klímák ennek az elvárásnak is megfelelnek. A Fujitsu klíma szűrőbetétei a világ legfejlettebbjei közé tartoznak, a gépek zajszintje is alacsony, ami szintén  jó érv a Fujitsu mellett.

A Fujitsu klímák nem olcsók, de a magas műszaki színvonal, a hatékonysága, és az egyedülálló módon akár 10 évre kiterjeszthető garancia miatt mégis kiváló árú termék. Termékeikben az összes kényelmi funkciót is megtaláljuk, hogy csendes, tiszta levegőjű környezetben pihenhessünk.

Fujitsu 2017 katalógus

PDF dokumentum

Fujitsu 2018 katalógus

PDF dokumentum

Fujitsu Design Klíma

Fujitsu Desing R32 asyg 07 kgta aoyg 07 kgca 2 KW                

Fujitsu Desing R32 asyg 09 kgta aoyg 09 kgca 2,5 KW            

Fujitsu Desing R32 kgca asyg 12 kgta aoyg 12 kgca 3,5 KW   

Fujitsu Desing R32 kgca asyg 14 kgta aoyg 14 kgca 4,2 KW  

Fujitsu Eco klíma

Fujitsu Eco R32 asyg 07 kpca aoyg 07 kpca 2,0 KW       

Fujitsu Eco R32 asyg 09 kpca aoyg 09 kpca 2,5 KW       

Fujitsu Eco R32 asyg 12 kpca aoyg 12 kpca 3,4 KW      

Fujitsu Eco R32 asyg 18 klca aoyg 18 klta 5,2 KW          

Fujitsu Eco R32 asyg 24 klca aoyg 24 klta 7,1 KW          

Fujitsu Nocria Klíma

Fujitsu Nocria x klíma R 32 asyg 09 kxca aoyg 09 kxca 2,5 KW      

Fujitsu Nocria x klíma R 32 asyg 12 kxca aoyg 12 kxca 3,5 KW    

Fujitsu Slim Design Klíma

Fujitsu Slim Design klima R410A asyg 09 ltca aoyg 09 ltc 2,5 KW    

Fujitsu Slim Design klima R410A asyg 12 ltca aoyg 12 ltc 3,5 KW    

Fujitsu wifi adapter

Fujitsu uty-tfsxf2 usb wifi adapter       

 

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Fujitsu klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Fujitsu klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!