+36205885235 info@klima-gepesz.hu

Fisher klíma

Fisher klíma szerelés, karbantartás, telepítés
Árak+36205885235

Fisher klíma

 A Fisher 1999 óta kínálja klíma- és klímatechnikai berendezésekeit. A termékeik közé tartoznak a klímák mellett még a párátlanító, a légfüggöny, a fan-coil és a hővisszanyerős szellőztető ventilátorok is.

Az amerikai székhelyű cég az európai piacra európai mérnökök által tervezett klímaberendezéseket forgalmaz.Amennyiben Ön Fisher klímaberendezést vásárol, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti!

A Fisher klíma garantálja Önnek, hogy a Magyarországon forgalmazott márkához képest a legnagyobb számú extra funkció és kategóriánként az élmezőnybe tartozó hatékonysági értékek kombinációját kapja. Nagyszerű garanciával, kiváló szakemberekkel, telepítők forgalmazásában, és így az Ön a készülékkel a legtöbb funkciót a legjobb ár-érték arányt kapja!

A Fisher klíma olyan márka amelyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit, és erre épül egy speciális extra funkciókból álló rendszer az extra szolgáltatokért.

A Fischer klíma célja, hogy az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett magas színvonalú extra funkciókat nyújtson felhasználóinak.

 

A képek csak illusztráció  jellegűek. Segíteni tudunk a Fisher klíma szerelés, karbantartás, telepítésben és természetesen a termékek vásárlásban is. Ám a Fisher klíma készülékek áráról pontos tájékoztatást felméréskor tudunk adni. Garanciát csak az általunk vásárolt szakszerűen szerelt termékekre tudunk adni!